Tahniah kerana memilih untuk memiliki rujukan persediaan PEGAWAI TADBIR DIPLOMATIK M41 Sesi tahun 2020 ini

Pembelian ini didatangkan dengan pakej tambahan untuk memastikan anda dapat maksimum exam anda TAHUN ini dan menjawat jawatan PEGAWAI TADBIR DIPLOMATIK M41 ini

RISALAH RINGKAS PAC (49 mukasurat) ini PERCUMA untuk semua pembeli rujukan ini.

Rujukan Anda!

Rujukan Utama

Rujukan khusus peperiksaan PEGAWAI TADBIR DIPLOMATIK M41 (untuk sesi 27 OGOS 2020). Ianya difokuskan untuk bantu persediaan pantas exam anda dengan 300++ mukasurat penuh dilengkapi dengan 120 contoh soalan dan jawapan untuk semua 3 Seksyen penilaian. Anda juga dibekalkan juga dengan 150 nota-nota ringkas untuk persediaan pantas anda!


Haluan Kerjaya Laluan Berjaya

Ini adalah ebook terbaru Tim Infokerjaya yang akan dijual dengan harga RM40 selepas ini. Anda bertuah keran aianya dipakejkan bersama rujukan kali ini. eBook ini berkongsi bagaimana gerak langkah anda dalam mengharungi duni mencari kerja. Disenaraikan bagaimana anda boleh buka 'peluang kerjaya' anda selepas tamat belajar.


13 Strategi KILLER Kerjaya

Ini juga ebook terbaru Tim Infokerjaya yang menggariskan 13 Strategi Kerjaya anda. Apa yang anda kena buat untuk memudahkan kerjaya anda. Buat strategi ini untuk anda tersenyum bila cari kerja nanti. Ini strategi!

LATIH TUBI
Daya Menyelesaikan Masalah

Ikut maklumbalas, ramai calon sangkut pada SEKSYEN DAYA MENYELESAIKAN MASALAH. Masa tak mencukupi! Kami faham masalah tu. Anda hanya perlu buat latihan yang cukup. Semaksimum mungkin! Jadi anda akan lebih bersedia. Tapi tak guna buat persediaan tapi di luar skop. Fokus pada hanya tajuk yang selalu ditanya sahaja. Jadi set soalan LATIH TUBI ni untuk anda buat latihan yang lebih intensif. Ada 3 SET LATIH TUBI untuk Daya Menyelesaikan Masalah. Pilih 1 atau semua 3 set. Semak pilihan pakej nanti.

LATIH TUBI
Kefahaman Bahasa Inggeris

Ingat tak kejayaan kita masa peperiksaan zaman SPM? Berapa banyak set latihan kita buat? Kita jadi lebih konfiden nak masuk exam kan? Jadi set soalan LATIH TUBI ni untuk anda buat latihan yang lebih intensif. Ada 3 SET LATIH TUBI untuk KEFAHAMAN BAHASA INGGERIS. Semak pilihan di pakej masa belian nanti ya.

Pemakaian Temuduga

Rahsia Penampilan Temuduga. eBook ini akan membantu anda tampil lebih menyerlah untuk sesi temuduga nanti. Antara yang akan dikongsikan antaranya "bagaimana untuk tampil berkeyakinan di hari temuduga", "bagaimana membuatkan penemuduga nampak anda calon yang paling layak", "bagaimana 'first impression' yang memukau" dan "pemilihan pakaian yang paling sesuai untuk hadir temuduga" Ianya dijual dengan harga RM40 tapi kita masukkan sekali untuk anda dalam pakej PEGAWAI TADBIR DIPLOMATIK M41 2020 ini

FULL PACKAGE RahsiaBijakTemuduga.com

Rujukan ini dijual dengan harga RM40 - RM90 di laman RahsiaBijakTemuduga.com dan anda akan dapat akses penuh pakej RM90 yang dijual di sana. Rujukan ini disusun khusus untuk sukses temuduga 2020. Banyak trick penilaian oleh panel temuduga di'bocor'kan dalam rujukan ini. Anda boleh beli di laman rasmi di sana dengan harga RM90 atau dapatkan hari ini dalam pakej ini. Lebih jimat. Lebih menguntungkan dan pastinya berbaloi. Biar Tim Infokerjaya tak untung janji anda senyum!

FULL PACKAGE ResumeKerja.com

Ini adalah rujukan BESTSELLER dan satu-satunya rujukan khusus berkaitan RESUME oleh Tim Infokerjaya yang dah bantu ribuan pembeli sejak versi 1.0 dikeluarkan pada tahun 2014. Anda akan mendapat full package yang dijual dengan harga RM80 di laman jualan rasmi. Peluang anda untuk dapatkan rujukan ini dengan penjimatan besar apabila kami masukkan rujukan ini dalam pakej hari ini.



Rujukan Ringkas RESUME KERJA

Khas untuk bantu anda hadapi dunia pekerjaan yang memerlukan penghasilan resume yang batul. Rujukan ini akan bantu anda hasilakn resume kerja anda tahun ini!

Template Resume Kerja Kerajaan

Jika anda dipanggil sesi temuduga kerajaan nanti, gunakan template resume ini. Resume swasta dan kerajaan ada bezanya :)

Tahun ini GILIRAN ANDA PULA! Kami doakan!

Pilih Pakej Rujukan Anda;

Tahun ini GILIRAN ANDA PULA! Kami doakan!


Pilih Pakej Rujukan Anda;

Rujukan ini BUKAN BUKU tetapi adalah eBOOK versi download (pdf file). Anda akan dapat akses ke laman download selepas bayaran disahkan

PLATINUM

  • Rujukan PEGAWAI TADBIR DIPLOMATIK (27 OGOS 2020)

  • Haluan Kerjaya (NEW)

  • 13 Strategi Kerjaya (NEW)

  • Rujukan Pantas Resume

  • Template Resume

  • Penampilan Pakaian Temuduga (HOT)

  • LATIH TUBI Daya Menyelesaikan Masalah (INTENSIF #1)

  • LATIH TUBI Kefahaman Bahasa Inggeris

    (INTENSIF #1)

  • LATIH TUBI Daya Menyelesaikan Masalah (INTENSIF #2)

  • LATIH TUBI Kefahaman Bahasa Inggeris

    (INTENSIF #2)

  • LATIH TUBI Daya Menyelesaikan Masalah (INTENSIF #3)

  • LATIH TUBI Kefahaman Bahasa Inggeris

    (INTENSIF #3)

  • BONUS EXTRA #1

    Rahsia Bijak Temuduga (FULL PACKAGE)

  • BONUS EXTRA #2

    Rahsia Resume Kerja (FULL PACKAGE)

BUNDLE rujukan bernilai RM800

(JIMAT RM650!)

Gold

  • Rujukan PEGAWAI TADBIR DIPLOMATIK (27 OGOS 2020)

  • Haluan Kerjaya (NEW)

  • 13 Strategi Kerjaya (NEW)

  • Rujukan Pantas Resume

  • Template Resume

  • Penampilan Pakaian Temuduga (HOT)

  • LATIH TUBI Daya Menyelesaikan Masalah

    (INTENSIF #1)

  • LATIH TUBI Kefahaman Bahasa Inggeris

    (INTENSIF #1)

Super

  • Rujukan PEGAWAI TADBIR DIPLOMATIK (27 OGOS 2020)

  • Haluan Kerjaya (NEW)

  • 13 Strategi Kerjaya (NEW)

  • Rujukan Pantas Resume

  • Template Resume

  • Penampilan Pakaian Temuduga (HOT)

Basic

  • Rujukan PEGAWAI TADBIR DIPLOMATIK (27 OGOS 2020)

**Jika selepas 24 jam belum terima akses ke laman download anda, mohon email BUKTI BAYARAN ke email [email protected] untuk semakan segera